Om mig


Musiken och texterna har handlat om det jag haft ett behov av att uttrycka under olika perioder i livet. Jag har spelat i olika konstellationer under årens lopp och haft återkommande samarbeten med flera musiker och konstnärer. Dessa konstnärliga möten har varit avgörande. Varje musiker och konstnär som vill spela och skapa med mig och varje publik som vill lyssna bidrar till att mer musik uppstår.

Då och då är jag kompmusiker till solister, körer mm och ingår även i ett hot jazz-band som trumslagare. 


Senaste tiden har jag huvudsakligen skrivit låtar riktade till barn, något som föranleddes av att jag själv fick en knodd. 

Tack vare dessa låtars födelse har ett samarbete med rytmik- och klarinettpedagogen Karin Holmström uppstått och lett till en musikteaterföreställning för barn (även poppis bland vuxna) som heter Ugglan Gugglans modiga visor. Att få underhålla över generationsgränser är otroligt angenämt.


Body & junk percussion har jag en förkärlek till och hoppas inom en snar framtid få utöva detta med andra. Så det är bara att höra av sig om du har en inneboende "kroppspercussionist" som behöver ut och lufta sig.